Топ теги:
Попередження

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради по реалізації державної політики у галузях розбудови громадянського суспільства, інформаційної діяльності, діджиталізації та культури та медицини

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради по реалізації державної політики у галузях розбудови громадянського суспільства, інформаційної діяльності, діджиталізації та культури
Чижевська Наталія Миколаївна

Контакти

Адреса:

11500,
Житомирська область,
м. Коростень,
вул. Грушевського 22

кабінет 24 (ІІ поверх)

Графік особистого прийому громадян:

Понеділок–п’ятниця
09:00 до 13:00

Забезпечує всебічні зв’язки з громадськістю, організацію системної комунікації міського голови, виконавчих органів міської ради з міською територіальною громадою.

Організовує та координує проведення інформаційної політики виконавчих органів міської ради, забезпечує співпрацю із засобами масової інформації.

Організовує висвітлення у засобах масової інформації, різних рівнів та форм власності діяльності міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб.

Координує  та спрямовує роботу по здійсненню державної політики в галузі охорони здоров’я на території громади, в т.ч. лікарень, поліклінік, міжрайонного відділу лабораторних досліджень, інших медичних закладів, установ та закладів ветеринарної медицини.

Організовує контроль за епідеміологічним станом, дотриманням правил санітарної охорони на території територіальної громади, наданням медичної допомоги населенню та його оздоровленням.

Координує співпрацю з обласним міжрайонним діагностичним центром.

Координує комунікації та співпрацю з осередками та представництвами політичних партій, які здійснюють діяльність у міській територіальній громаді.

Забезпечує співпрацю з молодіжними, дитячими, благодійними, національно – патріотичними об’єднаннями та  іншими громадськими організаціями на території міської громади та за її межами.

Сприяє діяльності творчих спілок і колективів, молодіжних, дитячих та інших громадських організацій.

Забезпечує у межах повноважень виконавчих органів міської ради виконання законодавства щодо національних меншин, про свободу совісті та релігійні організації, щодо всебічного розвитку та функціонування української мови, як державної.

Координує співпрацю з товариствами з охорони пам’ятників історії і культури, любителів книги, міською редколегією «Реабілітовані історією»,  обласним та міським краєзнавчими музеями, іншими національними та міжнародними музейними установами, з культурно-просвітницькими, історико-дослідницькими установами та організаціями, в т.ч. товариствами з охорони пам’ятників історії і культури.

Організовує співпрацю із місцевими, регіональними, загально-українськими та іноземними релігійними об’єднаннями громадян в межах повноважень виконавчих органів міської ради, визначених законодавством.

Організовує та координує впровадження інформаційних технологій в діяльність виконавчих органів міської ради.

Забезпечує координацію здійснення системної комп’ютеризації підприємств, установ організацій, засновником яких є міська рада.

Координує співпрацю з питань діджиталізації виконавчих органів міської ради з органами державної виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями різних форм власності, громадськими організаціями та об’єднаннями, забезпечує співпрацю з  підприємством «Міський інформаційний центр».

Відповідає за роботу, спрямувує і контролює діяльність :

– відділу культури і туризму;

– відділу інформаційно-консультаційного забезпечення;

– відділу охорони здоров’я;

– відділу цифрових технологій.

Забезпечує виконання міських комплексних медичних, культурних та інформаційних програм, в т. ч. Програми розвитку автоматизованої інформаційної системи Коростенської міської територіальної громади.

Забезпечує співпрацю з комунальним підприємством «Творче об’єднання «КоростеньМедіа»;

Координує та спрямовує діяльність комунального некомерційного підприємства «Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради», комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської міської ради, комунальної установи «Міський туристично-інформаційний центр», комунальної установи «Центр дитячої та юнацької творчості» Коростенської міської ради.

Забезпечує проведення аналізу фінансово-господарської діяльності підпорядкованих підприємств, установ, закладів, організацій комунальної форми власності, надання щомісячно інформації по фінансових показниках їх діяльності до управління економіки, підготовки до укладення, внесення змін та доповнень до контрактів з їх керівниками, підготовки внесення змін та доповнень до них.

Надає пропозиції щодо преміювання працівників підпорядкованих структурних підрозділів виконкому, керівників підпорядкованих підприємств, установ, закладів, організацій комунальної форми власності.

Забезпечує підготовку до укладення контрактів з керівниками підпорядкованих підприємств, установ, організацій комунальної форми власності, закладів культури, підготовку внесення до них змін та доповнень.

Забезпечує проведення аналізу фінансово-господарської діяльності підпорядкованих підприємств, установ, організацій комунальної форми власності, закладів культури, надання щомісячно інформації по фінансових показниках їх діяльності до управління економіки.

Надає пропозиції щодо преміювання працівників підпорядкованих структурних підрозділів виконкому, керівників підпорядкованих підприємств, установ, організацій комунальної форми власності.

Очолює:

-координаційну раду протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу;

-координаційну раду по боротьбі з наркоманією;

-надзвичайну протиепідемічну комісію;

-надзвичайну протиепізоотичну комісію;

-комісію по роботі служби медицини катастроф.

За рішеннями міської ради, її виконавчого комітету очолює інші допоміжні та дорадчі органи при виконавчому комітеті міської ради.

 

Чат-бот Гаряча лінія