Топ теги:
Попередження

З Днем працівників торгівлі

23 Липня 11:34

День працівників торгівлі
В останню неділю липня своє професійне свято відзначають представники професії, без якої не можна уявити нашого життя – працівники сфери торгівлі. Товарно-грошові відносини між людьми зародились у глибоку давнину і активно розвиваються в сьогоденні.  Торгівля є головною сполучною ланкою у взаємодії різних країн світу. Вона допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж товарів, але й є засобом спілкування людей та рушійною силою розвитку економіки країни.
         Від кваліфікації працівників торгівлі, їх привітності, відповідальності, щирості залежить настрій кожного з нас та загальне враження гостей громади. Дякуємо Вам за відданість професії, за терпіння і мудрість, адже дуже важко працювати з людьми, різними за вподобаннями, темпераментом та настроєм.
Щиро бажаю Вам ніколи не опинятися у неприємних ситуаціях, займатися важливими справами на благо та користь людей, легко знаходити спільну мову з відвідувачами  торгових закладів, всім серцем прагнути до своїх мрій і постійно досягати нових висот успіху. Найміцнішого здоров’я і довголіття, бадьорості духу та оптимізму, душевної гармонії, витримки, миру і добробуту!
 
З повагою міський голова
Володимир Москаленко

 

 

Чат-бот Гаряча лінія