Топ теги:
Попередження

Даруємо розвивально-розважальні набори для щоденних занять в дитячих садочках!

1 Лютого 11:26
🫂 Сьогодні як ніколи важливо підтримувати ментальне здоров’я дошкільнят. І зробити це можна за допомогою простих та дієвих інструментів. А щоб про них дізналося якомога більше людей, ми запрошуємо вихователів закладів дошкільної освіти долучитися до нашого конкурсу «Гратися і не боятися» з чудовими призами!
Умови конкурсу:
🔹 Запишіть коротке відео, як ви разом зі своїми вихованцями робите руханку під пісню «Я і ТИ»: youtu.be/-640UyECWuM
🔹Оберіть один з інструментів підтримки ментального здоров’я дітей з Рекомендацій Міністерство освіти і науки України: bit.ly/47ZVjfs. Зробіть відео/фото про те, як ви його використовуєте у роботі з вашими вихованцями та додайте опис;
🔹Поділіться своїм найдієвішим інструментом (комплексом інструментів) для розвитку навичок дошкільнят: bit.ly/48V1rXE Зробіть відео/фото про те, як ви його застосовуєте у роботі з вашими вихованцями, додайте опис.
🔹Відправте всі виконані завдання через нашу форму: bit.ly/42oLk2f
🎁 Конкурс триває до 29 лютого. Серед всіх учасників ми оберемо 200 переможців, які отримають розвивально-розважальні набори для дітей від ЮНІСЕФ.
☝️Важливо:
Учасниками конкурсу можуть бути всі вихователі, що представляють різні дитячі групи одного державно-комунального закладу дошкільної освіти. На жаль, у конкурсі не можуть брати участь родини, приватні навчальні заклади та шкільні колективи.
🙌Також закликаємо ділитися вашими відео/фото з конкурсу в соцмережах з хештегом #ЯіТи та відміткою UNICEF Ukraine. Нумо гратися і не боятися!
Чат-бот Гаряча лінія