Топ теги:
Попередження

Грантова програма Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”

16 Березня 16:47
📣📣 Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» оголошує річний програмний запит для отримання концепцій грантових проєктів, а потім повних заявок від потенційних партнерів для здійснення заходів щодо посилення підзвітності місцевого самоврядування в Україні, адвокації та децентралізації.
Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» зацікавлений отримати від потенційних партнерів концепції, які сприятимуть реалізації трьох цілей Проєкту:
1⃣ Підтримка вдосконалення законодавчого поля й запровадження нового законодавства для удосконалення місцевого самоврядування відповідно до європейських стандартів.
2⃣ Захист інтересів органів місцевого самоврядування, зокрема в бюджетному процесі та секторальній децентралізації.
3⃣Використання інструментів залучення громадськості для розвитку місцевої демократії.
📌 Географічний фокус цього оголошення – Львівська, Полтавська, Волинська, Житомирська, Одеська, Закарпатська та Рівненська області.
Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» передбачає надання від 16 до 25 грантів для фінансування успішних заявок, поданих у відповідь на цей запит. Тривалість реалізації гранту може становити 6-12 місяців.
⏰ Концепції можна надсилати будь-коли протягом року – Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» щомісячно проводитиме засідання комітету з експертної оцінки концепцій, отриманих за попередній місяць.
Деталі на сайті
Чат-бот Гаряча лінія