Топ теги:
Попередження

З Днем медичного працівника!

18 Червня 13:33

Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, лаборанти, всі працівники системи охорони здоров’я Коростенської територіальної громади!
Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!
Минулий рік яскраво нагадав і довів кожному з нас, яку надважливу роботу виконують саме медичні працівники – захищають людські життя та здоров’я. І щодня медики, ризикуючи собою, протистоять невидимій загрозі, аби інші могли жити. Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, але продовжуєте самовіддано служити своєму покликанню, направляючи всі зусилля на допомогу хворим.
Дякую Вам за самопожертву, безсонні ночі, довгі години чергування та титанічну роботу в ці години випробувань. Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце, за професійність і надлюдську витримку і сили, які допомагають творити добро.
Бажаю всім медичним працівникам Коростеня міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. Нехай ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних жителів нашої громади.
З повагою, міський голова
Володимир Москаленко

 

 

Чат-бот Гаряча лінія