Топ теги:
Попередження

Слідами прямого телеефіру

2 Липня 12:44

 
Слідами прямого телеефіру з міським головою Володимиром Москаленко 


п/п

Питання, що потребують вивчення і вирішення

Відповіді

1

2

3

1

Вирішити питання щодо затоплення осель жителів мікрорайону Коростень-Подільський та вул. Тичини, 6

На  виконання розпорядження міського голови №248 від 03.06.2021 року «Про заходи щодо забезпечення виконання запитів і пропозицій, які надійшли від громадян під час прямого телеефіру 27.05.2021р.» Управління ЖКГ виконавчого комітету Коростенської міської ради повідомляє, що для вирішення питання щодо затоплення осель жителів мікрорайону Коростень-Подільський, станом на 24.06.2021 року було прочищено канаву вздовж вулиці Залізнична для відведення грунтових вод. Працівниками КВГП проводяться роботи з прочистки  водовідвідних труб, які проходять під дорожнім покриттям.

 

 
 

Розглянути можливість встановлення зупинки громадського транспорту біля Житомирського кладовища (вул.І. Котляревського, 184)

За інформацією Комунального виробничо-господарського підприємства, роботи з облаштування зупинки громадського транспорту біля кладовища по вул. І. Котляревського, 184  включено в план робіт на 2021 рік.

 

 

Розглянути можливість ремонту дороги по вул. Ковельська

Щодо проведення ремонту дороги по вулиці Ковельська повідомляємо, що  в 2020 році було виготовлено проектно-кошторисну документацію по робочому проекту «Капітальний ремонт дороги по вул. Ковельська в м. Коростені». Загальна кошторисна вартість проекту складає 11300,688 тис. грн.
         В зв’язку з обмеженістю коштів в місцевому бюджеті, на даний час, на жаль, немає можливості виділити ці кошти для проведення ремонту вказаної дороги.
        Даний проект було подано до Департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації для можливості реалізації за кошти державного бюджету.
За інформацією Комунального виробничо-господарського підприємства, профілювання вулиці Ковельська проводиться згідно затвердженого  графіка та звернень громадян.

 

 

Відрегулювати роботу пішохідних свілофорів по вул.Шевченка (біля АТБ  р-н залізничного вокзалу) – вул. Козацька, вул. Шевченка (біля магазину «Пультяшка»,біля ЗОШ № 1, вул. Гастелло

За інформацією Комунального виробничо-господарського підприємства, станом на 11.06.2021 року, роботи по регулюванню світлофорних об’єктів, перелічених у зверненні громадян,  виконані.

 

 
 

Розглянути можливість проведення ремонтних робіт в під’їзді буд. 68 по вул. Князя Володимира

Щодо питання проведення ремонтних робіт в під’їзді  житлового    будинку № 68 по вулиці Князя Володимира, повідомляємо, що за інформацією КВЖРЕП №1, станом на 01.06.2021 року заборгованість мешканців вказаного будинку за отримані послуги з управління багатоквартирним будинком  складає 56600 грн., що не дає змоги підприємству вчасно  і в повному обсязі надавати ці послуги.
За інформацією КВЖРЕП №1, у разі, якщо співвласники придбають  необхідні для ремонту  матеріали за власні кошти,  підприємство      виконає роботи з ремонту в під’їзді вказаного  будинку.
 Відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» саме співвласники будинку, крім іншого, зобов’язані забезпечувати технічне обслуговування та у разі необхідності проведення поточного і капітального ремонту спільного майна багатоквартирного будинку.

 

 
 

Провести ремонт зливової каналізації  по вул. В’ячеслава Чорновола, Коцюбинського, Черемушки

За інформацією Комунального виробничо-господарського підприємства, роботи по прочищенню ділянки ливневої каналізації між вулицями  Чорновола та Черемушки проводились в 2020 році.
В даному мікрорайоні мало місце самовільного порушення  мешканцями приватного сектору системи водовідведення, їм було  надано роз’яснення та рекомендації  щодо відновлення нормальної роботи  водовідвідної системи.

 

 
 

Забезпечити візит медичних працівників до с. Діброва

Відділ охорони здоров’я виконавчого комітету Коростенської міської ради повідомляє, що жителі села Діброва, яке було приєднано до Коростеської територіальної громади  мають можливість отримувати невідкладну  допомогу у фельдшерському пункті села Стремигород, а також звернувшись до лікарів комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги»  Коростенської міської ради.

 

 
 

Надати роз’яснення щодо нарахування субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги

Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Коростенської міської ради на звернення під час прямого телеефіру від 27.05.2021  гр. Варданян Анелі Миколаївни, яка проживає за адресою: село Стремигород, вул. Болярська, б. 21, щодо нарахування субсидії на житлово-комунальні послуги повідомляє, що заявниця, дійсно, 19.03.2021 року звернулась до управління із заявою та декларацією для призначення субсидії на тверде паливо та скраплений газ.
          Оскільки, у заявниці є чоловік – Варданян Серьожа Мартинович, 1959 р.н., який проживає разом із заявницею та ніде не працює, не отримує пенсії, ніяких доходів не має, то в такому випадку, згідно Постанови КМУ від 21.10.1995 № 848 «Положення про порядок призначення житлових субсидій»,  родина втрачає право на отримання житлової субсидії. 
         13.04.2021р. заявницю письмово було повідомлено про прийняте рішення. Заявниці запропоновано, насамперед, вирішити питання стосовно отримання пенсії Варданяну С. М. в Пенсійному Фонді України, а потім звернутись за призначенням житлової субсидії.
      Відповідь на питання, яке було обумовлено під час прямого телеефіру, було надано заявнику письмово та в телефонному режимі.
Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Коростенської міської ради на звернення під час прямого телеефіру від 27.05.2021  гр. Мущенка Якова Семеновича, який проживає за адресою вул. Коцюбинського, б. 51, щодо нарахування пільг на транспортування газу повідомляє, що Він, дійсно, разом зі своєю дружиною перебуває на обліку та включений в Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, та має статус особи, що постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 категорії.
        Відповідно до Закону України "ПРО СТАТУС І СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВНАСЛІДОК ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ", гр. Мущенко Я. С., разом зі своєю дружиною, має право користуватись пільгою на оплату житлово-комунальних послуг в розмірі 50%.
          Пільга на транспортування газу нараховується даному заявнику з 01.01.2020 року.
       За травень місяць 2021 року було нараховано за транспортування (доставку)природногогазу21,17грн.(10,5куб.м.+10,5куб.м.)*2,016грн.*50% = 21,17грн.).
      Відповідь на питання, яке було обумовлено під час прямого телеефіру, було надано заявнику письмово 29.05.2021 р. та в телефонному режимі.

 

Надати роз’яснення щодо нарахування плати за транспортування газу пільговим категоріям населення

Управління ЖКГ виконавчого комітету Коростенської міської ради  повідомляє, що  питання щодо нарахування плати за транспортування газу відноситься до компетенції АТ «Житомиргаз», яке не є комунальним підприємством нашого міста та в своїй діяльності не підпорядковується виконавчому комітету Коростенської міської ради.
 З приводу отримання роз’яснень щодо нарахування плати за транспортування газу пільговим категоріям населення потрібно звертатися безпосередньо до АТ «Житомиргаз» (м. Житомир, вул. Фещенка – Чопівського, 35, тел. (0412) 42-27-47) або до  сервісного центру АТ «Житомиргаз», який знаходиться за адресою: м.Коростень,  вул. Герої Чорнобиля, 3.

 

Вивчити питання встановлення освітлення в районі переїзду Ковельский – Горького від вул. Залізнична

Станом на 24.06.2021 року видатками міського бюджету кошти на облаштування вуличного освітлення в районі переїзду Ковельський – Горького від вул. Залізнична не передбачені.
 

11.  

Розглянути можливість встановлення зупинки громадського транспорту біля магазину № 44

Встановлення зупинки громадського транспорту біля магазину №44 в напрямку вулиці Гастелло  на даний час не планується.
 

 
 

 

 

Чат-бот Гаряча лінія