Топ теги:
Попередження

Круглий стіл для батьків дітей з особливими потребами.

19 Лютого 13:41

Круглий стіл для батьків дітей з особливими потребами.
 
«Немає дітей, яких неможливо навчити, є неправильно підібрані цілі», − під таким гаслом 12 лютого 2021 року в комунальній установі «Коростенський інклюзивно – ресурсний центр» відбувся круглий стіл для батьків дітей з особливими освітніми потребами.
Директор комунальної установи «Коростенський інклюзивно-ресурсний центр» Коростенської міської ради Тетяна Василенко розповіла про послуги, які надає заклад, перспективи розвитку  та проблеми сьогодення.
У ході заходу фахівцями центу було надано консультативну та практичну допомогу  батькам щодо  роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, а вони в свою чергу ділилися досвідом та проблемами, що виникають під час проведення розвиткових занять в домашніх умовах.
Маємо надію, що систематичні та корекційно-спрямовані дії фахівців у співпраці з батьками принесуть істотні позитивні зрушення у розвитку дітей з особливими освітніми потребами. Приємно було почути саме від батьків дітей, які отримують послуги в ІРЦ, подяку за роботу фахівців. Але це не дає право фахівцям ІРЦ зупинятися на досягнутому. Ми прагнемо розвиватися, підвищувати свій кваліфікаційний рівень та фахову майстерність, щоб надавати дітям з порушеннями в розвитку та їх батькам якісні психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги. Фахівцями інклюзивно-ресурсного центру розроблені та адаптовані матеріали для опрацювання вдома та закріплення набутих навичок, знань та умінь отриманих в ІРЦ. Дані завдання надані батькам в електронному варіанті та викладені на сторінці Facebook.

 

 

Чат-бот Гаряча лінія