Топ теги:
Попередження

Благодійний захід «Подаруй дитині свято»

9 Лютого 12:41

 
 
Сьогодні за підтримки міського голови Володимира Москаленка Жіноча Рада міста організувала для особливих  діток та діток  з багатодітних родин, благодійний захід «Подаруй дитині свято», який відбувся за адресою вул. Базарна 13 (приміщення ігрової кімнати «Міккі та Мінні»).
Для 20 коростенців відбулося справжнє театралізоване  свято за участю аніматорів. Малеча взяла участь у імпровізованих змаганнях, конкурсах, розповідали вірші, відгадували загадки. Ми,  дорослі, маємо нагоду посіяти в дитячих душах атмосферу святковості, радості та відчуття дива. Адже кожна дитина незалежно від її здібностей та можливостей прагне уваги, любові й тепла, бажає проявити свої творчі вміння та досягнення.
Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю нашого міста. Діти – наше майбутнє, саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.
По закінченню акції голова Жіночої Ради Світлана Загоруйко побажала діткам щастя, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах! Адже захист дитинства у цілому світі – це місія добра, любові і честі.  
 
                                                      Голова Жіночої Ради  Світлана Загоруйко                
 
Жіноча Рада міста вдячна  за надання благодійної допомоги:
ПП Гуріній Олені Володимирівні – Ігрова кімната «Міккі та Мінні».

 

 

Чат-бот Гаряча лінія