Топ теги:
Попередження

Перше засідання робочої групи до складу якого увійшли ветерани війни (учасників АТО/ООС)

21 Грудня 16:46

Перше засідання робочої групи до складу якого увійшли ветерани війни (учасників АТО/ООС), представник ГО «Простір можливостей» Ірина Лоюк відбулося сьогодні на базі Центру соціально-психологічної реабілітації населення за ініціативи заступниці міського голови Наталії Чижевської.

В нараді взяли участь начальник охорони здоров’я Микола Заєць, начальник УПСЗН Ігор Єсин, фахівці Центру соціально-психологічної реабілітації населення, ЗМІ.

Метою зустрічі утворення робочої групи для розробки та забезпечення реалізації заходів, направлених на реінтеграцію ветеранів війни (учасників АТО/ООС) в цивільне життя.

Основними завданнями робочої групи:

– визначення потреб ветеранів (учасників АТО/ООС) , членів їх сімей, організація і проведення досліджень з цих питань;

– сприяння реалізації ветеранам (учасників АТО/ООС), членами їх сімей прав на допомогу і підтримку;

– розробка і надання пропозицій щодо заходів, необхідних для реінтеграції ветеранів (учасників АТО/ООС).

 

На початку зустрічі Наталія Миколаївна налаштувала присутніх на довірчу розмову і наголосила, що всі захисники України, учасники АТО/ООС заслуговують сьогодні на велику повагу і увагу суспільства. Впродовж наради відбулася жвава, дієва бесіда. Керівники громадських організацій мали можливість у відкритому діалозі отримати  відповіді  на  поставлені запитання або поділитися невирішеними проблемами.

 

Всі проблемні питання, пропозиції та побажання ветеранів війни (учасників АТО/ООС) взяті до уваги представниками влади, фахівцями соціальних служб з відповідних питань, а також представниками Центру соціально-психологічної реабілітації населення.

Чат-бот Гаряча лінія