Топ теги:
Попередження

Рятувальники  застерігають!!!

17 Грудня 16:32

Наближаються найбільш улюблені свята дітей та дорослих – Новий рік та Різдво Христове. Вже зараз у кожній оселі, в багатьох установах, закладах запалюються новорічними різнокольоровими вогнями, пахнуть хвоєю новорічні ялинки. Але часто радість зустрічі Різдвяних свят затьмарюється гіркотою пожеж. Незважаючи на безліч звернень до населення, в оселях продовжують виникати пожежі, а люди  травмуються та гинуть.

Порушення правил безпеки при встановленні й прикрашанні новорічних ялинок, призводить до пожеж та травмувань у святкові дні. Чомусь люди не хочуть усвідомити того, що їхнє життя і здоров’я залежать  від них самих.

Рятувальники застерігають щоб не сталося біди не використовуйте для прикрашання ялинок та оселі несправні електрогірлянди, вату, тощо. Не запалюйте бенгальські вогні та хлопавки біля легкозаймистих матеріалів. Заборонено використовувати піротехніку у приміщенні та біля вибухонебезпечних споруд, наприклад, заправок. Дуже ризиковано брати до рук неспрацьовану піроіграшку (петарду, феєрверк) – це може призвести до опіків та каліцтва.

Окремо наголошуємо батькам – доглядайте за своїми дітьми! Не дозволяйте їм самостійно купувати та використовувати вибухонебезпечні забавки.

Будьте відповідальними та не залишайтеся байдужими до власної безпеки та своїх близьких.

 

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

Чат-бот Гаряча лінія