Топ теги:
Попередження

Вітання з Днем місцевого самоврядування

7 Грудня 8:29

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

Саме до працівників органів місцевого самоврядування, в першу чергу, звертаються люди зі своїми проблемами й потребами. І саме від Вашої здатності вирішувати ці проблеми, від вашого професіоналізму залежить авторитет влади, а від відповідальності – людська довіра. Впевнений, що в своїй роботі Ви й надалі залишатимитесь мудрими, толерантними, готовими прийти на допомогу.

Дякую кожному працівнику органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність, активну громадську позицію у розбудові Коростенської територіальної громади.  Бажаю усім, хто працював та  працює на благо  громади,  міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою, родинного затишку. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, натхнення, оптимізм і стійкість духу в нелегкій повсякденній праці ніколи не залишають  Вас, а  професійний досвід, розуміння своєї справи будуть і надалі Вашими порадниками в усіх добрих  починаннях!

 

Міський голова

Володимир Москаленко

Чат-бот Гаряча лінія