Топ теги:
Попередження

До 140-річчя жіночого руху проведено акцію: «Укорінюємо жіночі історії»

18 Жовтня 14:01

Жіночі історії продовжують свій незупинний поступ в Україні попри драматичні  виклики воєнного сьогодення і вже 140 років від заснування жіночого руху в Україні. За цей час жіночі історії постають перехрестям історичних траєкторій життя українського жіноцтва у вимірах часу, простору, соціумів. І з кожним новим викликом та труднощами, які стають на шляху,  жінки стають сильнішими, витривалішими та незламними. 8 грудня 2024 року відзначається важлива дата – 140-річчя українського жіночого руху. Ця знаменна подія надає нам можливість вкотре привернути увагу до гендерної рівності в суспільстві.

Тому і в Коростені, біля управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Коростенської міської ради, до 140-річчя українського жіночого руху проведено акцію з висадки декоративних ялин: «Укорінюємо жіночі історії».

До акції долучились жінки-депутати виконавчого комітету  Коростенської міської ради та УПСЗН,  міський голова Володимир Москаленко та начальник управління праці Ігор Єсін.  Мета акції спрямована на ідею належного поціновування жінок в українському суспільстві та їх роль у становленні і розвитку держави та кожної громади зокрема.

Чат-бот Гаряча лінія