Топ теги:
Попередження

Шлях психологічної реабілітації суспільства після переможного закінчення війни

15 Жовтня 17:36

15 жовтня відбулась стартова онлайн зустріч представників виконавчої влади, організацій та установ міста Коростеня з президентом правління ГО «Ветерани на сторожі миру», ветераном війни Євгеном Шпіцом (Ізраїль), який буде куратором підписання меморандуму про співпрацю між ГО та виконавчою владою, підготовки соціальних працівників та психологічної підготовки родин військовослужбовців у сфері соціально-психологічної реабілітації жителів громади в реаліях сьогодення.
За «круглим столом» зібрались міський голова Володимир Москаленко, заступник міського голови Наталія Чижевська, священнослужитель Української православної церкви отець Леонід, спеціалісти Управління праці та соціального захисту населення, фахівці Коростенсього міського центру соціальних служб, Центру соціально-психологічної реабілітації в місті Коростені та Коростенської міської організації Червоного хреста, лікарі КНП «Коростенська ЦМЛ КМР».
Учасники зустрічі обговорили питання консолідації дій виконавчого комітету Коростенської міської ради, організацій, установ міста для ефективного забезпечення соціально-психологічної реабілітації жителів громади після переможного закінчення війни. Адже, після закінчення війни почнуться масштабні відновні процеси в усіх сферах суспільства. Державі доведеться шукати відповіді на нові виклики та долати безліч проблем народжених війною. Від успішного розв’язання цих проблем залежить майбутнє країни, її процвітання та безпека. Саме, соціально-психологічний аспект відіграватиме не останню роль у вирішенні даних проблем.

Чат-бот Гаряча лінія