Топ теги:
Попередження

Відбулось XVIII Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Просто на Покрову»

15 Жовтня 11:36

12 жовтня в центральній бібліотеці Публічної бібліотеки відбулось XVIII Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Просто на Покрову». Цього року на свято завітали гості з різних міст, а саме з Києва, Львова, Шепетівки, Житомира, Малина, серед них були відомі українські письменники, письменниці та видавці. Учасники заходу відвідали музей-садибу Василя Юхимовича у селі Сингаї та були присутні на літературних змаганнях «Поетичний марафон» та «Урок прози».

З вітальним словом виступили заступник начальника управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Журбей, заступник міського голови Олександр Синицький, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Коростенської РВА Василь Митюк та заступниця голови Коростенської РВА Олена Харченко.

Під час урочистої частини були нагороджені переможці літературних змагань «Поетичний марафон» та «Урок прози», окремо визначили і переможців у номінаціях «Барвисте слово рідного Полісся», «Джерело мудрості» та «Зернятко таланту», також відзначили лауреатів премії Василя Юхимовича.

Щиро дякуємо тим, завдяки кому відбувся цей захід, а також всім присутнім.

Чат-бот Гаряча лінія