Топ теги:
Попередження

Запрошуємо місцевих мешканців пройти опитування про громаду! У Коростенській громаді розробляється візія у рамках проєкту “Спільне майбутнє”

9 Жовтня 15:25

З серпня 2024 року по травень 2025 року офіс міського розвитку Urban Reform, місцеві жителі та органи місцевого самоврядування працюватимуть над створенням візії майбутнього для розвитку Коростенської громади.

Візія розвитку — це документ, що спирається на дослідження громади, ідеї, запити і цінності мешканців. Він задає вектор для розвитку громади у майбутньому, має просторовий план розвитку громади та ключові проєкти, які мають бути втілені. У подальшому наша задача — інтегрувати цю візію у ті стратегічні документи міста й громади, які вже є.

Участь у створенні візії розвитку громади — це можливість для кожного мешканця висловити свої ідеї, побажання і пропозиції щодо покращення життя у рідній громаді. Ваша думка допоможе створити документ, який враховує реальні потреби і запити місцевих жителів. Це не просто формальність, а реальна можливість впливати на майбутні рішення, які стосуються благоустрою, інфраструктури, культурного та економічного розвитку громади.

Впродовж півроку фахівці з офісу міського розвитку Urban Reform досліджуватимуть Коростенську громаду, проводитимуть заходи й опитування для мешканців, допомагатимуть налагодити зв’язки між адміністрацією і місцевими жителями.

У результаті проєкту в громаді буде налагоджено зв’язок між органами місцевого самоврядування і громадськістю. Команда Urban Reform також допоможе упорядкувати ідеї мешканців громади щодо її розвитку, які потім будуть імплементовані у стратегії, комплексні плани та програми відновлення й розвитку.

Розкажіть, що думаєте про Вашу громаду! Запрошуємо пройти коротке опитування, яке допоможе врахувати думку мешканців при створені плану розвитку громади. Доєднуючись до опитування, ви робите свій внесок у створення середовища, яке відповідає вашим цінностям і бажанням.

Посилання на опитування: https://forms.gle/8dJuU6QYumapqCtLA

Опитування займе до 15 хвилин, але дасть нам цінну інформацію для подальших досліджень

Діліться з друзями, рідними і знайомими з Коростенської громади!

Проєкт реалізує громадська організація Urban Reform — експерти з просторових і архітектурних рішень. Urban Reform має більше 10 років досвіду у цій сфері і вже реалізувала подібний проєкт з містом Охтирка у Сумській області.
Детальніше: https://okhtyrka.in/

Більше про Urban Reform:

Соціальні мережі Urban Reform https://instagram.com/urbanreforms
Cайт Urban Reform https://urbanreform.org.ua/

Проєкт “Спільне майбутнє” реалізується ГО “Міські реформи” в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст проєкту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

 

Чат-бот Гаряча лінія