Топ теги:
Попередження

ЧАС не лікує… Він лише вчить жити з болем

16 Вересня 14:27

14 вересня Жіноча Рада міста організувала благодійний захід для матерів та дружин Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

В цей день відвідали Коростенський Краєзнавчий музей, де родини  ознайомилися з зібраннями матеріалів з природи, історичними експонатами древлян, етнографії та  культури Коростенщини.

З уважністю розглядали  експозицію особистих речей, документів, зброї про героїв коростенщини, які загинули в період російсько  – української війни.

Продовженням зустрічі, стало спілкування у теплому колі в конференційному залі міського Палацу культури ім.Т.Г Шевченка.

Говорили про найважливіше, кожна з них розповідала свою історію болю, страху, тривоги. Велика війна внесла свої корективи в життя кожної Українки, досвід кожної жінки, яка чекала на свого воїна цінний.

Матері, дружини, сестри шукають джерело власної сили для продовження життя, потребуючи нашої поваги розуміння та підтримки.

Хтось почув для себе підтримуюче та помічне.

Учасники обговорення зазначили про необхідність створення організації      об` єднання жінок з родин військовослужбовців, заради вирішення спільних проблем, захисту власних прав та розвитку активного національно – свідомого громадського суспільства.

Даний захід приурочений вшануванню подвигу тих, хто віддав найцінніше, захищаючи Батьківщину і спосіб подяки рідним полеглих Героїв.

Жіноча Рада міста висловлює слова вдячності  за надання благодійної допомоги: Віссаріону Митрополиту  Овруцькому і  Коростенському, міському відділу культури та туризму, директору Коростенського  Краєзнавчого музею  Польгуй Володимиру Івановичу та працівникам музею за співпрацю.

Голова  Жіночої Ради                                Світлана ЗАГОРУЙКО.

Чат-бот Гаряча лінія