Топ теги:
Попередження

Долучайтеся до книжкового форуму “Відсіч. Без бар’єрів” у Житомирі

12 Вересня 13:39

З 20 по 22 вересня на вулиці Михайлівській у Житомирі відбудеться книжковий форум “Відсіч. Без бар’єрів”.

Безбар’єрність — головне слово і меседж цьогорічного заходу. Усі ми різні, усі ми маємо різний досвід війни та по-різному взаємодіємо з навколишніми. І водночас — усім нам так важливо знаходити спільне і єднатися навколо нього, мати рівні можливості та будувати суспільство, у якому панує повага, довіра та емпатія.

На форумі заплановано понад 70 подій, які допоможуть на крок наблизитись до побудови більш відкритого та інклюзивного суспільства. Відвідувачі матимуть можливість зустрітись із відомими українськими авторами, обговорити важливі теми і взяти участь у майстер-класах, дискусіях та презентаціях.

Захід організовано ГО “Головна сцена” в рамках Грантового конкурсу, що проводиться ГС “Мережа хабів громадянського суспільства України” в рамках проєкту “Малі гранти для недосвідчених НУО та ініціативних груп в Україні”, за підтримки проєкту “Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства”, який спільно фінансується урядом Федеративної Республіки Німеччина та Європейським Союзом.

Це унікальна можливість стати частиною великого культурного руху, спрямованого на подолання бар’єрів і створення відкритого суспільства.

Чат-бот Гаряча лінія