Топ теги:
Попередження

Саміт професійних фандрейзерів «Помічники Героїв»

12 Вересня 13:21
Близько тисячі представників благодійних організацій та волонтерських ініціатив України 12 вересня зібралися у Києві на Саміт професійних фандрейзерів «Помічники Героїв».
Людмила Гурківська – начальник відділу з питань ветеранської політики УПСЗН сьогодні прийняла участь в даному заході, під час якого можна було отримати професійну інформацію, щодо реалізації волонтерських проектів для військових.
Це вже другий Саміт, який проводить ІСАР Єднання, українська громадська організація, що 25 років розвиває громадянське суспільство й культуру стратегічної філантропії, а також посилює ініціативи для розбудови демократії в Україні.
Цього року назва Саміту – «Помічники Героїв» – підкреслює, що фандрейзери відіграють надзвичайну роль у забезпеченні ресурсами тих, хто здійснює героїчні дії – волонтерів, благодійників, представників громадських активістів та організацій, які працюють на благо суспільства. Саміт зібрав представників Офіс Президента України, USAID Ukraine – USAID Україна, U.S. Embassy Kyiv Ukraine, Міжнародний фонд “Відродження”, European Endowment For Democracy, Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation, Повернись живим, Таблеточки, Благодійна організація “ЦВЗ” та ще 30 відомих спікерів та спікерок.
Чат-бот Гаряча лінія