Топ теги:
Попередження

В конференц-залі міського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка відбувся серпневий серпневий педагогічний форум-2024 під гаслом «Освіта наближає перемогу»

28 Серпня 16:56
В конференц-залі міського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка відбувся серпневий серпневий педагогічний форум-2024 під назвою «Освіта наближає перемогу», під час якого освітяни підводили підсумки минулого навчального року, говорили про досягнення, плани на майбутнє, постійний розвиток педагогічних працівників та забезпечення безпекового простору у навчальних закладах. Захід розпочався з гімну України та гімну міста Коростень у виконанні скрипалів. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих у війні.
На заході були присутні: міський голова Володимир Москаленко, начальник Коростенської РВА Олег Рябой, заступник міського голови Олександр Синицький, начальник відділу освіти Алла Краснокутська, начальник служби освітньої безпеки капітан поліції Наталія Іскоростенська та педагогічні працівники Коростенської громади.
З вітальним словом виступили Володимир Москаленко та Олег Рябой, які привітали учасників конференції, побажавши успішної роботи у новому 2024-2025 н. р..
Начальник відділу освіти Коростенської міської ради Алла Краснокутська підвела підсумки та конкретні досягнення галузі освіти нашої громади за попередній навчальний рік та окреслила завдання на наступний, одним з основних є безпечні умови перебування учнів в закладах дошкільної та середньої освіти під час повітряних тривог, а саме облаштування укриття для ліцею №8.
Директор «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Світлана Черняєва виступила зі словом, зауваживши, що вчитель – це покликання, праця вчителя – це постійний розвиток, і ця праця має цінуватись всіма нами та побажала переможного навчального року.
Чат-бот Гаряча лінія