Топ теги:
Попередження

Відбулась зустріч Благодійного Фонду «Lumos» та сімей з дітьми з особливими освітніми потребами

22 Серпня 16:41

Сьогодні, напередодні двох свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, відбулась зустріч Благодійного Фонду «Lumos» та сімей з дітьми з особливими освітніми потребами.

Благодійний Фонд «Lumos» був заснований в 2006 році британською письменницею і авторкою серії книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг. У 2023 році відкрито офіційний офіс в Україні.

«Сьогодні ми будемо говорити про дітей, підтримку, небайдужість, і про те, що кожен з нас зробить все, аби кожна дитина, навіть під час війни, відчувала себе захищеною і потрібною, адже діти – це наше майбутнє», – зазначила у своєму вступному слові директорка КУ «Коростенський інклюзивно-ресурсний центр» Тетяна Василенко.

З вітальним словом на заході виступив міський голова Коростенської міської ради Володимир Москаленко та подякував за співпрацю Благодійному Фонду «Lumos» від імені усієї Коростенської громади,  заступник голови Коростенської районної ради Олена Харченко також була запрошена до слова та додала слова вдячності представникам Благодійного Фонду.

Організація бере участь в проєкті «Комплексний захист, освіта та підтримка психічного здоров’я дітей та сімей, що повернулися, та з числа ВПО у Житомирській області», регіональним менеджером якого є Олександр Янко.

В рамках цього проєкту дітям з особливими освітніми потребами були надані освітньо-цифрові набори. Подарунки отримали діти Коростенського району, а також Горщиківської, Ушомирської, Олевської та Лугинської громад. Батьки та діти висловили слова подяки представникам Благодійного Фонду «Lumos», організаторам та керівникам заходу.

Чат-бот Гаряча лінія