Топ теги:
Попередження

Чергове засідання робочої групи з чорнобильських питань

20 Серпня 12:01

20 серпня 2024 року відбулось чергове засідання робочої групи з чорнобильських питань.

Засідання відбулось під головуванням Івана Коруда, голови Овруцької міської ради. До обговорення даного питання долучились члени робочої групи,  заступник начальника управління – начальник відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області Бовсуновський Дмитро, представники, юристи громад Коростенського району Житомирщини.

У засіданні взяв участь онлайн народний депутат України та координатор робочої групи Володимир Арешонков та поставив питання вирішення правильності нарахування та перерахунку пенсій громадянам в 2024 році, які мають право отримувати Чорнобильські доплати до пенсій за законом.

Для вирішення даного питання на онлайн-зустріч було запрошено Світлану Антонюк, заступника начальника головного управління пенсійного фонду в Житомирській області та Катерину Пономарьову, державного виконавця відділу примусового виконання рішень Управління примусового виконання рішень  в Житомирській області.

В процесі засідання було вирішено створити ініціативну групу для візиту та особистого звернення до уповноваженого з прав людини в м. Київ щодо нарахування та отримання Чорнобильських доплат до пенсій.

 

 

Чат-бот Гаряча лінія