Топ теги:
Попередження

17 серпня, в фізично-оздоровчому комплексі стадіону “Спартак”, відбувся IV турнір з баскетболу на призи почесного громадянина міста Коростеня Хошаби Ігоря Юрійовича

19 Серпня 13:18

17 серпня, в фізично-оздоровчому комплексі стадіону “Спартак”, відбувся IV турнір з баскетболу на призи почесного громадянина міста Коростеня Хошаби Ігоря Юрійовича.

Ігор Юрійович — активний учасник руху ветеранів фізичної культури і спорту, Почесний член Житомирської обласної асоціації футболу, футбольного клубу “Мал”, суддя національної категорії з баскетболу, обслуговував всеукраїнські змагання з баскетболу у якості комісара суперліги.

У змаганнях взяли участь спортсмени з Коростенської ДЮСШ різних вікових категорій та гості з міста Київ БК “Скіфи”. Турнір відбувся за підтримки народного депутата України Володимира Арешонкова.

З вітальним словом виступили: народний депутат України Володимир Арешонков, міський голова Володимир Москаленко та головний суддя турніру Андрій Гурінчук.

Присутні вшанували пам’ять українських спортсменів, воїнів, які загинули, боронячи незалежність та майбутнє України хвилиною мовчання.

Чат-бот Гаряча лінія