Топ теги:
Попередження

«Всі разом» – зустріч з матерями та дружинами Захисників і Захисниць України Коростенської громади

16 Серпня 16:33

Родини військовослужбовців – особливо вразливі, як в період проходження військової служби їх рідними, так і після повернення до мирного життя.

Діє багато закладів  фізичного відновлення для  наших Захисників та Захисниць, однак, існує гостра потреба в психологічній реабілітації та підтримки близьких та рідних воїнів, які повертаються із територій активних бойових дій.

З цією метою у Центрі соціально-психологічної реабілітації населення у місті Коростені відбулася зустріч з матерями та дружинами Захисників і Захисниць України, які демобілізувались, перебувають на передовій, в полоні та безвісти зниклих.

Зустріч розпочав капелан 115 окремої бригади територіальної оборони священик Ігор Бурнейко, який з власного досвіду знає і розуміє проблему психологічного стану військовослужбовців, які переживають психоемоційні травми війни.  З наданням послуг Захисникам та Захисницям та їх сім’ям  ознайомили учасників зустрічі начальник відділу з питань соціально-психологічної реабілітації населення у місті Коростені  Людмила Пінська. Присутні жінки поділились своїми проблемами та досвідом, дізнались нову інформацію та просто поспілкувались між собою.

На таких зустрічах можна бути собою, проявляти різні емоції і не боятись осуду, адже всі жінки мають схожий досвід. Адже, «всім разом» завжди легше долати труднощі.

Турбота про родини наших військових, психологічна реабілітація та психологічна допомога – це все, що допомагає зберегти життя, фізичне та психічне здоров’я в родинах військових.

Якщо Вам потрібна консультація та допомога:

Гаряча лінія ЗСУ 0800500410; «Ветеранська лінія» 1545 (далі обрати – 9); Відділ з питань ветеранської політики, Музейна, 5,  (04142)9-63-52;

Центр соціально-психологічної реабілітації населення у місті Коростені. вул. Поліської Січі, 3, (04142)2-23-66, +38(050)1872838.

Чат-бот Гаряча лінія