Топ теги:
Попередження

Відкритий турнір з волейболу серед юнаків 2008-2009 р.н., присвячені пам’яті захисника України, десантника Ігоря Тичини.

16 Серпня 14:29
15 та 16 серпня на базі спортивного залу Коростенської ДЮСШ проводився Відкритий турніруз волейболу серед юнаків 2008-2009 р.н., присвячені пам’яті захисника України, десантника Ігоря Тичини.
Участь у турнірі взяли команди з Коростеня, Малина та Лугин.
Ігор Тичина з дитинства займався волейболом, відвідував відділення волейболу Коростенської ДЮСШ (тренер Гошовська Анжеліна Василівна), входив до складу збірної команди області, неодноразово захищав честь міста та Житомирщини на змаганнях різних рівнів. З 2019 року проходив військову службу за контрактом у 13 окремому парашутно-десантному батальйоні 95-тої десантно-штурмової бригади. Окрім гідного виконання військових обов’язків, грав у збірній команді бригади з волейболу, у складі якої протягом 2020-2021 рр. переміг на чемпіонаті України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги, чемпіонаті ДНІВ ЗС України з волейболу, брав участь у міжнародному волейбольному турнірі серед силових структур.
З жовтня 2021 р. Ігор був стрільцем-снайпером 2 десантно-штурмового взводу 1 десантно-штурмової роти військової частини А1910 в зоні ООС.
27.12.2021 р., виконуючи бойове завдання поблизу смт Нью-Йорк Донецької області, отримав вогнепальне поранення від кулі снайпера. Помер 01.01.2022 р. у військовому шпиталі м. Харкова. Поховали Ігоря Тичину в місті Коростень. Та світлі спогади про Ігоря назавжди залишилася в наших серцях.
Ми повинні постійно пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Слава і шана українським Героям та вічна пам’ять воїнам, які загинули, боронячи незалежність та майбутнє України!!!
за підсумками турніру маємо наступні результати:
І місце – команда(1) Коростенської ДЮСШ;
ІІ місце – команда Лугинської ДЮСШ;
ІІІ місце – команда(2) Коростенської ДЮСШ;
На четвертому місці опинилася команда Малинської ДЮСШ.
Турнір проведений за підтримки Народного депутата України Арешонкова Володимира Юрійовича та виконавчого комітету Коростенської міської ради.
Чат-бот Гаряча лінія