Топ теги:
Попередження

Зустріч уповноваженого з прав людини, Омбудсмена України Дмитра Лубінця із представниками ОМС Житомирського регіону

15 Серпня 15:23
Сьогодні відбулась зустріч уповноваженого з прав людини, Омбудсмена України Дмитра Лубінця із представниками органів місцевого самоврядування Житомирського регіону.
На захід були запрошені – заступник міського голови Олександр Синицький, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Надія Грива та начальник відділу з питань ветеранської політики Людмила Гурківська.
❗️Основна мета поїздки – відрекомендування Представника в Житомирській області Юрія Погодицького. Зазначено, що звернутися до Представництва можуть усі громадяни, які вважають, що їхні права порушені й хочуть поновити їх.
Омбудсман України, розповів про діяльність Секретаріату Уповноваженого ВР України з прав людини в умовах збройної агресії, повідомив про ключові напрямки, а також регіональну мережу.
👉 Окрім того, під час заходу з вітальним словом виступив народний депутат України Арсеній Пушкаренко, який активно співпрацює з Офісом Омбудсмана. Парламентар підкреслив важливість правозахисту в Україні та акцентував увагу на необхідність активного представлення нашої держави на міжнародній арені.
Чат-бот Гаряча лінія