Топ теги:
Попередження

Коростенська громада відібрана до участі у проєкті «Посилення рівня залучення громадян та впливу громадянського суспільства».

2 Серпня 8:17

У рамках співпраці із Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» Коростенська  громада була відібрана до участі у проєкті «Посилення рівня залучення громадян та впливу громадянського суспільства», що реалізовує ГО «Європейський діалог» (м. Львів) за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Головна мета проєкту – налагодити партнерство і взаємодію між мешканцями, громадськими організаціями та місцевою владою для посилення залучення жителів громади до прийнятті рішень. Спільна злагоджена робота, спільна участь у прийнятті рішень і мешканців, і влади – запорука сталого розвитку громади та розвитку демократії.

Від громади у навчальному тренінгу взяли участь начальник управління праці та соціального захисту населення Єсін Ігор Володимирович та представниця Благодійного Фонду «Відважні»  Дарина Яцковець. В ході тренінгу практично навчилися: планувати залучення населення громади до активної участі у формуванні громадянського суспільства, ознайомились зі структурою, алгоритмом розробки та механізмами залучення громадськості які використовуються в громадах!

Ця публікація створена у рамках проєкту «Посилення залученості громадян і впливу громадянського суспільства» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Чат-бот Гаряча лінія