Топ теги:
Попередження

БО “Благодійний фонд “Єднання спільноти” звертається з проханням розглянути можливість надати фінансову благодійну допомогу

31 Липня 10:15

БО “Благодійний фонд “Єднання спільноти” звертається з проханням розглянути можливість надати фінансову благодійну допомогу для закупівлі за списком необхідних потреб дітям з Інвалідністю до ДНЯ ЗНАНЬ, який кожного року відзначається 1 вересня.

Під нашою опікою на постійній основі знаходиться 4 тисячі важкохворих діубй з різною складністю захворювань, які на постійній основі, потребують матеріальної допомоги та підтримки. Значна кількість дітей – сироти чи напівсироти переселенці з бабусями та дідусями із тимчасово окупованих територій країни, а також хворі діти з малозабезпечених та багатодітних сімей з усієї України.
Частково, діти перебувають на обліку у державних районних соціальних відділеннях, а також в центрах соціально-медичної реабілітації для розумово відсталих та дітей з ДЦП та ЦНС м. Києва і не тільки.
Значна більшість дітей, знаходяться поза центрами і проходять лікування амбулаторно, через недостатню кількість місць у центрах, а також через важке протікання хвороби.
Діти, мають захворювання, такі як: ДЦП, захворювання ЦНС, Синдром Дауна, Синдром Аутизму, важкі гормональні порушення, складні захворювання кісток, порушення психіки, сліпота, слабоумство та інше.

Список необхідних потреб:
– Дитячі канцелярські товари для навчання та розвитку (набори для творчості, фарби для малювання, олівці, альбоми, пластилін, кольоровий папір та картон та інше);
– Ранці дитячі;
– Книга;
– Товари для розвитку, моторики та сенсорної інтеграції.

Дякуємо за будь-яку допомогу та підтримку важкохворим дітям!

Контакти:

02129, м. Київ, вул. Олени Пчілки 4, оф.515

E-mail: help@fondunity.com  /  Tel. +38(044) 232-30-86, +38(067)220-12-93

Більше на сайті: https://www.fondunity.com/

Чат-бот Гаряча лінія