Топ теги:
Попередження

Реєструйся на забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

25 Липня 14:02

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» є одним з форматів вшанування подвигу тих, хто віддав життя, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, і спосіб подяки рідним полеглих Героїв.

Реєстрація триватиме до 13 серпня включно і для тих, хто ще не зареєструвався, розповідаємо алгоритм реєстрації на цьогорічний Забіг:

Крок 1: створити особистий кабінет на платформі Забігу- NewRun: https://timer.newrun.com.ua/user/account/login

Підтвердити реєстрацію на Вашій особистій пошті.

Крок 2: перейти за лінком Забігу, обрати посильну дистанцію (2 км, 5 км або 10 км), обати ім’я Захисника чи Захисниці та зареєструватися.

Лінк для учасників які бігтимуть в Україні:

https://timer.newrun.com.ua/event/121

Лінк для учасників які бігтимуть закордоном:

https://timer.newrun.com.ua/event/122

На пошту надійде інформаційний лист з вашим реєстраційним номером.

Далі, очікуйте на інформаційні листи від Оркомітету.

Цьогорічний забіг відбудеться у суботу 31 серпня.

Кожен Учасник Забігу може пробігти обрану ним дистанцію (2 км, 5 км або 10 км) із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за територіальну цілісність України у період з 2014 по 2024 роки та поділитися життєписом Героя з тегами #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024 у соціальних мережах.

Забіг відбуваються регулярно з 2018 року й приурочені до Дня пам’яті Захисників України, який встановлено 29 серпня. З 2022 року Забіг набув статус міжнародного.

Перший забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» відбувся у 2018 році. Ініціаторами заходу стали Олег Дурмасенко, Таїсія Братасюк і Дмитро Примаченко. Олег Думасенко – батько Олексія Думасенка «кіборга» (псевдо «Динамо»).

В м.Коростені Всеукраїнський забіг під гаслом «Шаную воїнів, біжу за героїв України!», відбудеться 31 серпня. В яку годину та де відбудеться старт повідомимо пізніше.

Долучайтеся!!!

Чат-бот Гаряча лінія