Топ теги:
Попередження

«Подорож в щасливу країну»: літній табір – морська подорож

12 Липня 10:34

Сьогодні, 12 липня 65 дітей військовослужбовців, переселенців  та із малозабезпечених родин Коростенської громади поїхали до триденного літнього табору в Барди.

«Наш літній табір – це морська подорож, я би назвав її «Подорож в щасливу країну», ми створимо комфортні умови перебування дітей і маємо надію, що їм буде весело, діти отримають багато емоцій та будуть щасливі від перебування в таборі», – наголосив виконавчий директор громадської організації «Промінь любові» Олександр Седляр.

Денний табір триватиме з 12 по 14 липня. Для них наставники та організатори готують цікаву розважальну морську програму – команди, капітани, катання на човні, ігри, розваги та смачні обіди.

Виїзд щодня о 8:00, діти снідатимуть вдома, а в таборі будуть забезпечуватись привізними обідами, питною водою, о 16:00 снек і о 19:00 повернення додому.

Керуючою літнім відпочинком обрано волонтерку, фахівця центру «Спорт  для всіх» Ольгу Литвинчук, а до проведення змістовного відпочинку дітлахів будуть долучатись молоді волонтери «Церкви віри, надії, любові» та ГО «Промінь любові».

Фінансову допомогу для організації відпочинку дітей надали шведська місія «Vinden» та «Місія Євразія».

Чат-бот Гаряча лінія