Топ теги:
Попередження

Розпочався триденний тренінг щодо найкращих інтересів дитини

9 Липня 11:18

Гуманітарні потреби в Україні не скорочуються, а за час війни ще більше посилилися. Сім’ї з дітьми втрачають рідних та близьких, покидають власні домівки, розлучаються з рідними людьми, опиняються в складних соціальних обставинах і на сьогодні таким сім’ям з дітьми необхідна допомога та особлива увага.

З цією метою на базі Центру соціально-психологічної реабілітації населення в місті Коростень з 8 по 10 червня проходить триденний тренінг щодо найкращих інтересів дитини серед надавачів соціальних послуг. Мета тренінгу: сформувати в учасників систему знань, умінь та навичок щодо організації на рівні громади сталої та якісної системи забезпечення прав та найкращих інтересів дітей різних категорій. Тренінг організовано в рамках проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні «Мінімальний пакет інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми». В навчанні беруть участь спеціалісти управління праці та соціального захисту на чолі з начальником Ігорем Єсіним, спеціалісти сектору опіки та піклування служби в справах дітей, фахівці з соціальної роботи Коростенського міського центру соціальних служб виконавчого комітету МР та фахівці  Центру соціально-психологічної реабілітації населення в місті Коростень.

 

Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні «Мінімальний пакет інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми» впроваджується в консорціумі організацій: ГС «Українська мережа за права дитини», МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна», ГО «Соціальна Синергія» та БО «Українська освітня платформа» за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KFW).

 

 

Чат-бот Гаряча лінія