Топ теги:
Попередження

Громадські організації, що працюють з ветеранами та ветеранками можуть отримати близько 700 тисяч гривень на втілення своїх проєктів

9 Липня 9:20
Міністерство у справах ветеранів України запустило конкурс для громадських організацій, що працюють з ветеранами та ветеранками. Загальний бюджет конкурсу 5 мільйонів гривень. На один проєкт ОГС може отримати близько 700 тисяч гривень.Аби підготуватись до подачі заявок на конкурс ІСАР Єднання проведе серію вебінарів для представників ОГС. Під час вебінарів експерти розкажуть про особливості розроблення проєкту від ідеї до оформлення проєктної заяви та як розраховувати бюджет проєкту, дадуть покрокову інструкцію із заповнення форми, подання документів та перевірка статусу заявки на платформі ВзаємоДія.

  • 16 липня о 12:00 пройде вебінар на тему «Особливості роботи із платформою ВзаємоДія»
  • 17 липня о 15:00 вебінар на тему «Особливості підготовки бюджету проєкту»
  • 19 липня о 12:00 відбудеться вебінар на тему «Секрети розробки успішного проєкту»

Вебінари проходитимуть на платформі Zoom. Якщо ви зацікавились, заповніть форму реєстрації: https://forms.gle/uca7swSAxqq1hruf8.

Реєструватися можна до 12:00 12 липня. Після цього всім зареєстрованим учасникам прийде лист з посиланням на вебінари.

Щодо запитань до відділу взаємодії з інститутами громадянського суспільства Мінветеранів телефонуйте +380632270936.

Вебінари відбудуться у партнерстві з Міністерством у справах ветеранів України в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з УНЦПД та ЦЕДЕМ завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine).

Джерело: Міністерство у справах ветеранів України

Чат-бот Гаряча лінія