Топ теги:
Попередження

Чергова допомога від Коростенської громади військовослужбовцям 115-ої окремої бригади територіальної оборони

3 Липня 17:06

Сьогодні 3 липня міський голова Володимир Москаленко та секретар міської ради Олександр Олексійчук, вже вкотре, передали нашим Збройним Силам України, 115-тій окремій бригаді територіальної оборони, два комплекти РЕБ (радіоелектронної боротьби або засоби проти ворожих дронів) та вісім шин.

«Головним направленням діяльності міської ради було, є і буде допомога Збройним Силам України. Ми закуповуємо все те, що є необхідно для наших захисників за потребами. Сьогодні ми передаємо обладнання   на суму близько 340 тисяч гривень та на черговій сесії знову  будемо приймати рішення про виділення коштів на закупівлю військового обладнання для наших захисників», – в інтерв’ю телеканалу «КоростеньТБ»  наголосив міський голова Володимир Москаленко.

«Ми дуже вдячні владі та  кожному жителю Коростенщини за допомогу. Ці засоби будуть передані безпосередньо батальйону, який формувався в місті Коростені і зараз виконує бойові завдання на сході України. Це обладнання збереже життя нашим військовослужбовцям», – приймаючи таку необхідну допомогу,  подякував громаді від себе та побратимів  командир  115 бригади територіальної оборони Сергій Бойко.

 

Разом до Перемоги!

Чат-бот Гаряча лінія