Топ теги:
Попередження

Представлення Коростенської громади на Європейському форумі міської стійкості

3 Липня 9:13

26-28 червня відбувся European Urban Resilience Forum (Європейський форум міської стійкості), який проходив у місті Валенсія (Іспанія). Близько 15 громад з України мали змогу поспілкуватися з європейськими донорами щодо можливостей для реалізації нагальних потреб громади.
Перший день Форуму, 26 червня, був направлений на механізми залучення фінансування, ознайомлення з європейськими проектами, які будуть доступні в найближчому часі, та налагодження партнерства з представниками донорських організацій та фондів. На заході свої пропозиції для громад представляли такі фонди як UNDP (Програма розвитку Організації Обʼєднаних Націй), були також присутні представники програм Європейського Союзу та інших організацій, які допомагають громадам залучати кошти для реалізації енергоефективних заходів.

Другий день, 27 червня, дав змогу українським громадам презентувати свою громаду міжнародним донорам, ознайомити з проєктами, які зареєстровані в українській цифровій системі DREAM, поділитися поточним станом справ громади та описати свої потреби. Коростенська громада була представлена у воркшопі «Соціально-економічне відновлення». Поточну ситуацію та виклики, з якими сьогодні стикається громада у реалізації проєктів соціально-економічного спрямування, представила начальник відділу проєктного та інвестиційного менеджменту Коростенської міської ради Аліна Семененко.

Участь у Форумі стала можливою завдяки співпраці Коростенської громади з ТОВ «БДО» та «ICLEI Europe» . Нагадаємо, Коростенська громада стала членом ICLEI Europe до кінця 2025 року. Новина тут: 

Чат-бот Гаряча лінія