Топ теги:
Попередження

Коростенська громада завжди готова до співпраці

1 Липня 15:11

01.07.2024 року з робочим візитом в Коростень завітали начальник Сватівської МВА Олександр Міткевич, директор КП «Сватове-Благоустрій» Вячеслав Гарькавенко.

«Територія Сватівської громади Луганської області була окупована ворогом вже 8 березня 2022 року, дехто з жителів виїхали, а деякі залишились та пішли на співпрацю з росією. Але  ми маємо надію на повернення українських територій. Тому наша мета – знайти партнерів як в Україні так і за кордоном для подальшої співпраці. Наразі ми допомагаємо внутрішньо переміщеним особам в  Київській  області надаємо матеріальну, медичну, правову підтримку, підшукуємо житло та роботу для ВПО», – про життя членів Сватівської громади на окупованих територіях та на територіях, куди, втікаючи від російської окупації, змушені були переїхати,  розповів начальник Сватівської МВА Олександр Міткевич.

Міський голова Володимир Москаленко в розмові з гостями підкреслив, що Коростенська громада завжди готова до співпраці і перше було запитання: «Чим ми можем бути корисними для вашої громади?»

Для офіційного підтвердження готовності до співпраці начальник Сватівської МВА Олександр Міткевич та Володимир Москаленко  підписали Меморандум, який передбачає розробку та реалізацію спільних проєктів  та програм сталого соціально-економічного розвитку.

Володимир Васильович запропонував одразу перейти до конкретних дій та оглянути будівлю по вулиці Сергія Кемського 69А,  яка може бути використана, як житло для внутрішньо переміщених осіб.

Чат-бот Гаряча лінія