Топ теги:
Попередження

Допомога Української Православної Церкви

18 Червня 13:59

На передодні Святої Трійці по  благословенню  Віссаріона Овруцького  і  Коростенського Жіноча Рада міста організувала забезпечення необхідних продуктів харчування для підопічних « Будинку Сестринського Догляду».

Зібрана значна допомога по сприянню настоятельки – ігумені Євфалії з сестрами Овруцького  Свято – Василіївського жіночого монастиря – це не одноразова допомога привезена  в соціальні заклади нашого  міста.

Сьогодні у відділенні перебуває 30 підопічних, які мають підтримку, необхідний догляд..

Життя  є дуже непросте, але завжди людина має мати допомогу.

Окрема подяка персоналу, який з віддачею працює щодня.

Приділяти увагу, турботу – це важливо, адже виявляючи своє доброзичливе ставлення, спілкування та підтримку до немічних людей,  прояв гуманності суспільства, а їм це дуже важливо, просто необхідне.

                          Лише спільно ми можемо робити добрі справи!

Жіноча Рада міста, вдячна за надання благодійної допомоги: Віссаріону Овруцькому і Коростенському,  настоятельки – ігумені Євфалії з сестрами Овруцького  Свято – Василіївського жіночого монастиря, депутату Коростенської міської ради Скляревській Ктерині Леонідівні, генеральному директору КНП « КОРОСТЕНСЬКА  ЦМЛ  КМР»  Ковердуну Сергію Анаталійовичу за надання транспорту для перевезення.

Голова Жіночої Ради  Світлана  ЗАГОРУЙКО.

Чат-бот Гаряча лінія