Топ теги:
Попередження

#Коли як не сьогодні і щодня – час для молитви та об’єднання

28 Травня 12:10

«Неможливо правильно правити світом без Бога і Біблії». (Джордж Вашингтон)

Молитовний сніданок, який відбувся в залі засідань Коростенської міської ради мав суперечливу тематику «Бог і влада».

За Конституцією України ст. 35. Кожен має право на свободу світогляду і віросповідання… Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа – від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов’язкова. Але приймаючи присягу Президент України кладе руку на Конституцію України та Пересопницьке Євангліє, яке символізує історичні корені української духовності.

Учасники молитовного сніданку обговорювали цю неординарну тему, порушували вкрай важливі питання.

Години для обговорення було замало, щоб зрозуміти наскільки правильно Біблія роз’яснює те, як влада може вплинути на людину, як люди повинні відноситись до влади, а влада до людей, які наслідки владної діяльності можуть бути, чи кожна влада від Бога, яку відповідальність люди несуть за свої дії будучи при владі чи ті хто цю владу обрав.

Модераторами молитовного сніданку були  пастор церкви «Адвентистів сьомого дня» Володимир Кушнірук та старший пастор церкви «Віри, надії, любові» Руслан Юзюк, які доречно підібрали окремі писання з Біблії для учасників молитовного сніданку, щоб дати поштовх для обговорення такої складної теми як «Бог і влада».

Кожен молитовний сніданок завершується молитвою до Бога за всіх –  хто прагне добра і справедливості на землі, бореться за мир і спокій, за здоров’я і благополуччя тих, хто при владі, за захисників і захисниць, за перемогу над злом, за всіх нас, за віру в Бога як в самого себе.

Чат-бот Гаряча лінія