Топ теги:
Попередження

Сьогодні, на фасаді Коростенського ліцею №5 відбулось урочисте відкриття пам’ятних дошок Героям нашого часу

24 Травня 13:37

Сьогодні, на фасаді Коростенського ліцею №5 відбулось урочисте відкриття пам’ятних дошок Героям нашого часу: Рончинському Василю Миколайовичу, Дідківському Вадиму Івановичу, Сіренку Дмитру Анатолійовичу. Після настання повномасштабного вторгнення  наші герої-земляки, кожен в свій час, змінили власне життя та стали на захист рідної землі – це справжні воїни, які пожертвували своїми життями заради інших, ставши символами мужності, відданості та самопожертви.

Урочисто пам’ятні дошки  відкрили батьки та рідні загиблих воїнів і міський голова Володимир Москаленко.

«Сьогодні ми відкриваєм дошки нашим героям, нашим захисникам,   воїнам надії і світла, всі вони будуть в Царстві небесному, бо віддали своє життя за нас з вами та нашу державу. Для учнів школи вони будуть прикладом мужності та патріотизму.  Я схиляю голови перед батьками за те,  що вони виховали таких дітей – патріотів та захисників. Ми будемо завжди пам’ятати про подвиг наших воїнів.

Сьогодні ми також  віддаємо належне тим хто захищає нашу державу і наш народ. Я впевнений, що ми спільно переможемо російський фашизм», – звернувся Володимир Москаленко до всіх, хто прийшов до навчального закладу вшанувати пам’ять наших земляків.

Відкриття пам’ятних дошок в школах, де навчались герої-коростенці стало символом шанування пам’яті тих, хто віддав своє життя на благо інших. Ці дошки стануть місцем, де кожен зможе вшанувати пам’ять цих героїв, згадати їхні вчинки та відданість своїй країні.
Схиляємо голови перед найвищим проявом героїзму та молимося за наших Героїв.

Чат-бот Гаряча лінія