Топ теги:
Попередження

Нагадуємо про низку корисних чатботів, які допоможуть краще орієнтуватися в доступі до безоплатних медичних послуг та ліків, а також отриманні необхідної медичної допомоги

24 Травня 8:45
Нагадуємо про низку корисних чатботів, які допоможуть краще орієнтуватися в доступі до безоплатних медичних послуг та ліків, а також отриманні необхідної медичної допомоги👇
📌Спитай Гриця
✅Корисний сервіс розповість, де отримати ліки кожному пацієнту у селі, містечку чи місті та які препарати можна отримати за програмою “Доступні ліки”.
📌Буду мамою
✅Це сервіс про безоплатні медпослуги для майбутніх мам та немовлят за Програмою медичних гарантій. Сервіс надасть інформацію про те, які аналізи безоплатні для вагітної, що входить в безоплатну допомогу при пологах та для новонародженого малюка.
📌Календар здорових українців
✅Сервіс розповість, які дослідження і в якому віці варто зробити, які з них є безоплатними та як та в якому найближчому медичному закладі їх отримати. Чатбот використовує актуальні дані НСЗУ щодо місць надання медичних послуг.
📌Лікуйся
✅Сервіс допоможе кожному, хто зіштовхнувся з діагнозом «рак молочної залози», зорієнтуватися, в якому медичному закладі, які медичні послуги і в якому обсязі можна отримати безоплатно. Це стосується як послуг з діагностики онкологічних захворювань, так і їх лікування.
✅Цей бот допоможе людям, які живуть з ВІЛ/СНІД, отримати АРТ (антиретровірусну терапію) там, де вони зараз: в Україні або за кордоном.
📌Турбота
✅Це безкоштовний український сервіс з надання медичних консультацій онлайн.
Оберіть напрям, за яким потребуєте консультації та надішліть заявку в боті в Telegram. Чат-бот зав’яже з лікарем, який зареєструвався в сервісі ➡ https://t.me/Doc2rbot
Чат-бот Гаряча лінія