Топ теги:
Попередження

Проведено семінар-практикум «Трансформація діяльності бібліотек в реаліях сьогодення»

24 Травня 9:05

23 травня у читальній залі центральної бібліотеки для бібліотечних фахівців Публічної бібліотеки Коростенської МТГ відбувся плановий семінар-практикум «Трансформація діяльності бібліотек в реаліях сьогодення». Провідний методист розпочала захід повідомленням про  історію Дня Героїв України – дня на честь усіх захисників нашої країни, які боролись протягом не одного століття та продовжують боротись за рідну землю.

Бібліотекарі вшанували хвилиною мовчання усіх українців, що віддали та віддають і сьогодні своє життя у боротьбі за свободу та незалежність України.

Далі була теоретична частина семінару, де фахівці почули інформацію про трансформаційні зміни в діяльності бібліотек за останні роки та як урізноманітнювати бібліотечні послуги  на підґрунті новітніх комп’ютерних і телекомунікаційних технологій та викликів сьогодення.

Вправа «Мозковий штурм» стала практичною частиною заходу, під час якої учасники семінару, розділившись на 4 групи, виконували завдання – підготувати формат заходу відповідно до тем: «Бібліотека-платформа патріотичного виховання», «Бібліотека-центр популяризації народознавства», «Бібліотека-простір психологічної допомоги», «Бібліотека-промоутер читання».

Директор ПБ КМТГ Галина Боцман звернула увагу присутніх на проведення акції по збору різнотрав’я для виготовлення запашних чаїв для захисників, підтримку волонтерських ініціатив, запроваджених у нашій громаді та злагодженість колективу на шляху до спільної Перемоги.

 

 

 

 

 

Чат-бот Гаряча лінія