Топ теги:
Попередження

Діти до 18 років із родин внутрішньо переміщених осіб, які приїхали до нашої громади з окупованих територій або зони обстрілу та перебувають тут, тобто в чорнобильській зоні, 2 роки, мають право на отримання дитячого чорнобильського посвідчення

15 Травня 11:30

Діти до 18 років із родин внутрішньо переміщених осіб, які приїхали до нашої громади з окупованих територій або зони обстрілу та перебувають тут, тобто в чорнобильській зоні, 2 роки, мають право на отримання дитячого чорнобильського посвідчення. Про це розповів начальник управління праці на соціального захисту населення Ігор Єсін.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

– Ми підходимо до нового навчального року, по великому рахунку, до 1 вересня залишилось не так багато часу, тож звертаюсь до родин із числа ВПО, у складі яких є діти шкільного віку, підняти свої документи. І якщо дитинка перебуває в Коростенській громаді 2 роки, такі батьки повинні звернутися до 10 кабінету за адресою: вул. Шевченка, 8, аби з нового семестру їх дитина могла отримувати гаряче чорнобильське харчування у навчальному закладі, – зазначає Ігор Володимирович.

Із собою потрібно мати наступні документи: паспорт мами або тата, копія свідоцтва про народження дітей та довідка переселенця, термін якої перевищує або на дату звернення становитиме два роки перебування.

Як наостанок додав Ігор Єсін, усі діти-переселенці, які проживають у нашій громаді, мають потрійний статус: дитина-переселенець, дитина війни і дитина, яка потерпіла від Чорнобильської катастрофи.

Чат-бот Гаряча лінія