Топ теги:
Попередження

Єдиний шлях до перемоги – це об’єднати зусилля

8 Квітня 17:11

8 квітня відбулась зустріч міського голови Володимира Москаленка та секретаря міської ради Олександра Олексійчука з представником 3-тьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр), молодшим лейтенантом, керівником відділу цивільного військового співробітництва Вадимом Кудіяровим.

В дружній розмові було обговорено організацію інформаційної компанії щодо мобілізації добровольців в 3-тю окрему штурмову бригаду та посильну допомогу Коростенської громади в  оснащенні військовою технікою.

«На сьогодні ми розумієм, що росія просто так не полишить своїх планів щодо України і єдиний шлях до перемоги – це об’єднати зусилля цивільних та військових. Ми розуміємо, що значну роль в допомозі Збройним силам України виконує місцеве самоврядування і дякуємо вам за це,» – наголосив Вадим Кудіяров. Також в розмові керівник відділу цивільного військового співробітництва  3-тьої окремої штурмової бригади підкреслив, що в їх бригаді панує порядок, дисципліна, висока бойова підготовка та забезпеченість військових, тому ми запрошуємо всіх бажаючих на службу в 3-тю штурмову.

Вадим Кудіяров від імені 3-тьої окремої штурмової бригади на пам’ять подарував Коростенській громаді прапор.

Чат-бот Гаряча лінія