Топ теги:
Попередження

Продовжуємо співпрацю з містами-партнерами – делегація з Коростенської громади відвідала місто-побратим Володимир

3 Квітня 10:24

2 квітня делегація з Коростенської громади відвідала місто-побратим Володимир з метою вивчення досвіду роботи в проєктній діяльності, міжнародній співпраці, залучення в громаду додаткового фінансування та реалізацію проектів соціально-економічного значення для громади.

Володимир-Волинська громада поділились досвідом у налагодженні співпраці з бізнесом, діяльністю комунальних підприємств та залучення грантових коштів на їх розвиток, молодіжну політику, спорт, мистецтво.

Делегація з Коростенської громади відвідала КП «Володимирське територіальне медичне об’єднання», спорткомплекс та стадіон «Олімп», дитячу художню школу, «Туристично-інформаційний центр», ознайомились з роботою Центру культурних послуг та молодіжного центру.

Делегація з Коростенської громади познайомилась також з творчістю Заслуженого майстра народної творчості України Анатолієм Бойко, який двічі встановив Рекорд України. Майстер виготовляє унікальні та неповторні вироби з яєчної шкаралапи, інкрустуючи її металами та дорогоцінним камінням. Майстер володіє 17 техніками, 2 з яких авторські. В авторській колекції Анатолія Бойко знаходиться більше 700 робіт, багато з яких – в приватних колекціях в Польщі, Японії, США, Італії, Греції, Англії та інших країнах, в багатьох музеях України та власних фондах.

З Володимир-Волинської громади участь у зустрічі взяли секретар міської ради Юхимюк Іван, заступник міського голови Гудим Андрій, керуюча справами виконкому Лошенюк Ірина, начальник відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та туризму Виваль Оксана, начальник відділу міжнародної діяльності та туризму Підгурець Катерина.

З Коростенської громади взяли участь Стужук Володимир (начальник управління економіки), Семененко Аліна (начальник проєктного та інвестиційного менеджменту), Козаченко Ольга (начальник відділу культури і туризму).

На завершення зустрічі громади обговорили напрямки спільної діяльності в поточному році, зокрема це сфера культури і туризму, спорту та проєктна діяльність.

Коростенська громада щиро дякує за досвід, яким поділилась дружня Володимир-Волинська громада. Бажаємо миру та процвітання партнерській громаді.

Чат-бот Гаряча лінія