Топ теги:
Попередження

Коростенська громада продовжує налагоджувати співпрацю в сфері енергоефективності

15 Лютого 15:05

Коростенська громада продовжує налагоджувати співпрацю в сфері енергоефективності

15 лютого до Коростенської громади з ознайомчим візитом завітали голова правління ГС «УФЕЕ» Єгор Стефанович та координатор проєктів Ярослав Косяк. На зустрічі Єгор Стефанович представив завершені проекти з термомоденізації в містах Дніпро, Кременчуг та Боярці, а також наголосив на тому, що громадська спілка допомагає громадам залучати грантові та кредитні кошти для відновлення та відбудови громадських будівель.

Одним із питань зустрічі було обговорення можливості залучення коштів для фінансування заходів з енергоефективності для бюджетних установ Коростенської громади на прикладі міського ліцею №11 та будівлі консультативно-діагностичного центру Коростенської міської центральної лікарні. Дані заклади було обрано відповідно до об’ємів питомого споживання енергоресурсів.

В результаті ознайомлення з презентацією діяльності громадської спілки та обговорення подальших кроків спільної діяльності підписано Меморандум про співпрацю між Коростенською міською територіальною громадою та Громадською спілкою «Український фонд енергоефективності та енергонезалежності» в особі міського голови Володимира Москаленко та голови правління Єгора Стефановича. Головною метою Меморандуму є консолідація зусиль учасників у відбудові та оновленні інфраструктури громади із застосуванням заходів з термомодернізації, які спрямовані на економію енергоресурсів і створення енергетичної незалежності.

Міський голова Володимир Москаленко зазначив, що реалізація енергоефективних заходів в громаді важлива в першу чергу для добробуту жителів та покращення умов перебування в громадських будівлях, а енергоефективність – один з пріоритетних напрямків розвитку Коростенської громади.

Також на зустрічі були присутні перший заступник міського голови Володимир Вигівський, начальник управління житлово-комунального господарства Валерій Мартинюк та енергоменеджер громади Анна Сергеєва, начальник відділу проєктного та інвестиційного менеджменту Аліна Семененко.

Спільно до енергоефективності та відновлення!

Чат-бот Гаряча лінія