Топ теги:
Попередження

Нові спеціалізовані автомобілі для Регіонального сервісного центру МВС в місті Коростені

8 Лютого 16:09

Для регіонального сервісного центру МВС №1843 в місті Коростені було закуплено три нові спеціалізовані автомобілі, для здачі практичного іспиту на водіння, які відповідають всім діючим вимогам (два з механічною коробкою передач та один із автоматичною). Автомобілі придбані завдяки співпраці органів місцевого самоврядування п’яти громад Житомирської області, зокрема Коростенської, Овруцької, Олевської, Ушомирської, Малинської. Із бюджету Коростенської міської територіальної громади було виділено один мільйон п’ятсот тисяч гривень на придбання автомобілів.

На сьогодні ми бачимо важливість дії регіональних сервісних центрів МВС та бачимо великий попит на їх послуги. Тому надання якісних послуг є головним завданням працівників сервісного центру. На сьогоднішній день, спільно з головами інших громад нашого регіону, співпрацюємо з керівництвом сервісного центру МВС в місті Коростені для отримання успішного результату в наданні якісних послуг сервісним центром всім бажаючим – зазначив міський голова Коростеня Володимир Москаленко.

Начальник РСЦ ГСЦ МВС в Житомирській області Віктор Білецький подякував головам громад за вагомий внесок в розвиток регіонального сервісного центру МВС №1843.

Нові автомобілі вже виконують свій функціональний обов’язок.

 

Чат-бот Гаряча лінія