Топ теги:
Попередження

#22 січня Україна святкуватиме День Соборності

19 Січня 14:50

Щороку 22 сiчня весь український народ iз вдячністю згадує тих героїв, якi боролися за об‘єднання усiх нацiонально-демократичних сил українства, хто словом i ділом намагався вiдродити незалежну Соборну Українську державу.

Тому, з метою виховання у молоді почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину та народ, повагу до культурних цінностей, літературної спадщини та історії власного народу, в читальному залі Коростенської міської центральної бібліотеки організували патріотичний захід для ліцеїстів Державного навчального закладу Малинський професійний ліцей територіально відокремленого відділення в місті Коростень (ПТУ №16).

Щоб зацікавити молодь, працівники бібліотеки підібрали історичний матеріал про шлях українського народу до об’єднання споконвічних земель України: вірші, відеопісні, відеоролики, книжкова  виставка «Велич України та її Соборності».

Директорка бібліотеки Галина Боцман, в інтерв’ю Коростенському телебаченню  повідомила: «В бібліотеці ми багато років організовуємо заходи до Дня Соборності. Ця тема цікава, неординарна і головне, що в цій темі є зв’язок з минулим, майбутнім і теперішнім. Тему Соборності ми постійно розвиваємо, напрацьовуємо матеріал, щороку вона доповнюється новими цікавими відеороботами, сценічними розробками, книгами.

Фонд бібліотеки щороку поповнюється книгами на різну тематику, тому всіх запрошуємо до нас для ознайомлення з новими виданнями».

Чат-бот Гаряча лінія