Топ теги:
Попередження

Кожен потребує допомоги і підтримки

11 Січня 15:27

Для громадської організації «Жіноча рада» спільно з представниками Коростенської міської ради стало доброю  традицією, щороку в Новорічні та Різдвяні свята з подарунками, зі словами підтримки відвідувати Хоспіс «Святої Олени» Товариства Червоного Хреста.

Це перший в Україні хоспіс, який працює з  10 лютого 1997 року в м. Коростень.

Привітно, з відкритою душею і серцем зустріла гостей керівниця закладу Людмила Буслаєва. Вже багато років Людмила Михайлівна дарує частину власного тепла людям, які потребують догляду та допомоги. Знає і може розповісти про кожного, хто потрапив до закладу.

«Для наших пацієнтів важливим є те, що їм приділяють увагу, а особливо, коли хтось завітає в гості  з теплим словом і подарунками. Ще декілька днів вони будуть обговорювати між собою, хто завітав, що говорив, про які свої проблеми  розповідали хворі гостям», – розповідає Людмила Буслаєва.

Заступник міського голови Олександр Синицький та голова ГО «Жіноча рада» Світлана Загоруйко привітали кожного пацієнта хоспісу з Новорічними святами,  вручили подарунки.

«Ми висловлюємо щирі слова вдячності за надання  благодійної допомоги  Віссаріону Митрополиту Овруцькому і  Коростенському, який постійно долучається до добрих справ нашої громадської  організації»,- наголосила Голова ГО «Жіноча рада» Світлана Загоруйко.

Особливо важливим для пацієнтів хоспісу «Святої Олени»  є те,  що працівники закладу надають допомогу, підтримують психологічно та фізично, забезпечують можливий комфорт існування людей, з невиліковним хворобами, які в тій чи іншій мірі не можуть самі себе обслуговувати.

Шана і дяка працівникам закладу, благодійним організаціям, Коростенській міській раді, всім небайдужим людям за  допомогу та підтримку в такій важливій справі.

Чат-бот Гаряча лінія