Топ теги:
Попередження

Співпраця з ЮНІСЕФ продовжується

5 Грудня 15:48

П’ятого  грудня відбулась зустріч спеціалістів Коростенської міської ради, членів громадських організацій, представників комунальних закладів, які працюють з молоддю, з представниками ЮНІСЕФ.
Обговорили наявну інфраструктуру для молоді, проблеми доступу дітей до найнеобхідніших послуг та існуючі програми розвитку молодіжної політики в Коростенській громаді.  До обговорення долучились головний спеціаліст відділу молоді та спорту виконавчого комітету Коростенської міської ради Ольга Міхалєва та завідуюча культурно-масовим відділом Центру дитячої та юнацької творчості Сніжана Галонза-Михайлова. Ольга Міхалєва повідомила, що в Коростенській міській раді створено дорадчо-консультативний орган «Молодіжна Рада» при виконавчому комітеті, але склад ради потребує оновлення для подальшого ефективного запровадження молодіжних проєктів та ідей задля розвитку дієвої молодіжної політики. Сніжана Галонза-Михайлова розповіла про діяльність Центру під час воєнного стану, залучення дітей шкільного віку до активностей, запровадження дитячого волонтерського руху та подальші плани розвитку позашкільної освіти, про проблеми з майданчиком розважального комплексу «Шалена панда», який повинен бути осередком активного розвиваючого дозвілля дітей.

Після дискусії було здійснено огляд молодіжної інфраструктури міста та обговорено подальші кроки у реформуванні молодіжної політики та реалізації спільних проєктів.

 

Чат-бот Гаряча лінія