Топ теги:
Попередження

«Відкрий своє серце»

1 Грудня 16:42

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Міжнародний день людей з обмеженими можливостями не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.

За ініціативи голови громадської організації міста Коростень «Відкрий своє серце» Світлани Кучер в  Коростенській міській центральній бібліотеці 1 грудня було проведено свято для людей з обмеженими можливостями.

Душевні виступи талантів міського  палацу культури  імені Тараса  Шевченка, доповнені прекрасними виступами тих, задля кого зібрались в читальному залі всі присутні –  зворушив душу і серце.

На скромне і водночас величне свято завітали: начальник Коростенської районної військової адміністрації Олег Рябой, заступник міського голови Наталія Чижевська, дружина народного депутата України Володимира Арешонкова Маргарита, начальник управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Коростенської міської ради Ігор Єсін. Від щирого серця вітали присутніх та пишалися тим, що насправді люди з обмеженими можливостями досягають ще більших вершини ніж ті, хто має більше можливостей себе реалізувати у суспільстві.

Голова громадської організації «Відкрий своє серце» Світлана Кучер подякувала всім, хто постійно підтримує її дружню родину, осіб  з особливими потребами, які так потребують поваги та розуміння суспільства.

Чат-бот Гаряча лінія