Топ теги:
Попередження

Сьогодні, 17 листопада напередодні професійного свята працівників сільського господарства голова Коростенської територіальної громади Володимир Москаленко приймав гостей, трударів української землі, господарників.

17 Листопада 14:09

Сьогодні,  17 листопада напередодні професійного свята працівників сільського господарства голова Коростенської територіальної громади Володимир Москаленко приймав гостей, трударів української землі, господарників. Адже, Україна є, в першу чергу, сільськогосподарською країною. Так було, є і буде. Так закладено природою, традицією та батьками.

За круглим столом зібралися досвідчені аграрії, фермери. Вони поділились між собою власним досвідом, проблемами та труднощами, які були є і будуть. Було обговорено розвиток сільського господарства в інших країнах, де в порівнянні з Україною більше приділяється уваги та надаються пільги на розвиток сільськогосподарської галузі.

Володимир Москаленко привітав господарників, вручив подяки та подарунки,  висловив слова вдячності за їх нелегку працю:

«Аграрна політика була є і залишається пріоритетною для держави. Звичайно, в період війни всі зіштовхнулися із багатьма труднощами. Але наша каїна залишається сільськогосподарською країною і державі потрібні такі досвідчені керівники як ви. Тож, вітаю вас з  Днем  працівників сільського господарства, хай ваша праця буде достойно оцінена державою та людьми».

Чат-бот Гаряча лінія