Топ теги:
Попередження

Новий шкільний автобус отримала Коростенська громада

6 Жовтня 10:54

 

4 жовтня біля Житомирської ОДА відбулося урочисте вручення шкільних автобусів для громад Житомирської області.
Це перша партія автобусів, які отримали всього 12 громад області. Ключі та документи від нового автобусу для Коростенської громади отримав секретар міської ради Олександр Олексійчук. Довгоочікуваний новий шкільний автобус на 30 місць призначений для перевезення учнів до Грозинського ліцею.
«Це чудовий приклад взаємодії та спільної співпраці між Коростенською міською територіальною громадою, обласною та центральною владою. Автобус був придбаний на умовах співфінансування: 30% кошти міського бюджету (492 тис.грн.), 70% – кошти державного бюджету (понад 1,6 млн.грн.). Загальна вартість автобусу складає більше 2 млн.грн. Це перший приклад такої співпраці, і маємо надію, що не останній, і в подальшому буде реалізовано ще багато проєктів», – зазначив Олександр Олексійчук.
Від імені коростенців висловлюємо вдячність депутатам Житомирської обласної ради за сприяння у виділенні автобусу. Зокрема, окрема подяка депутату обласної ради Валерію Прокопчуку, який приклав максимум зусиль для вирішення даного питання.
Відтепер школярі Грозинського ліцею, а особливо ті, що проживають у віддалених селах, матимуть не тільки комфортний та безпечний транспорт, але й рівний доступ до якісної освіти.

 

 

Чат-бот Гаряча лінія